Ontwikkelaar Sumo Digital heeft naar buiten gebracht dat zij momenteel voor 2K Games aan twee nieuwe projecten werken. Gary Dunn, managing director bij Sumo Digital, zegt dat het geweldig is om samen te kunnen werken met 2K Games en dat zij ernaar uitkijken om op het juiste moment meer details over de projecten te onthullen. Hoeveel games zij precies in ontwikkeling hebben voor 2K Games is onbekend, maar het zijn er in ieder geval twee omdat Dunn in meervoud spreekt over projecten.

Welke games het zijn en of het nieuwe of bestaande IP’s zijn is allemaal nog onduidelijk. Het enige dat ze naar buiten hebben gebracht is dat de games worden gemaakt bij de Sheffield Studio en Red Kite Games. Die laatste kocht Sumo Digital in februari dit jaar over en zij hebben onder andere God of War 3: Remastered gemaakt en Call of Duty: Strike Team voor mobiele platformen.

Sumo Digital zelf heeft als laatste Crackdown 3 en Snake Pass uitgebracht. Daarvoor waren ze verantwoordelijk voor LittleBigPlanet 3 en Hitman 2 (in samenwerking met IO Interactive). Als we puur naar hun laatste releases kijken, dan lopen we niet heel warm voor deze ontwikkelaar. Crackdown 3 was immers een ramp van een game en Snake Pass was een leuk tussendoortje, maar niet heel bijzonder.