Het is intussen al een tijdje stil rond de Batman: Arkham reeks, want behalve een Arkham collectie van de meeste voorgaande games, krijgen we bitter weinig te horen over nieuwe games. Ook nu is er jammer genoeg geen bevestigde nieuwe Arkham-game, maar er is hoop!

Als je aan de Arkham-games denkt, denk je vast direct aan Arkham City, Arkham Asylum of voor de tankliefhebbers Arkham Knight. Soms wordt wel eens vergeten dat tussendoor ook Arkham Origins werd uitgegeven, maar dan niet door ontwikkelaar Rocksteady gemaakt.

WB Games Montréal nam indertijd deze titel onder hun vleugels, maar liet achteraf nog weinig van zich horen als studio. Daar komt echter binnenkort waarschijnlijk verandering in: Osama Dorias, een game designer van de Montréal studio, lanceerde onlangs deze tweet waarin gevraagd werd te vertellen aan welk project hij momenteel bezig is.

Alhoewel er helaas weinig specifieke informatie werd gegeven, weten we wel dat hij werkt aan een project dat aan het DC Universe gelinkt is. Uiteraard is Batman niet de enige DC-held, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen hoe dit project er precies zal uitzien. Als het project echter gelijkaardig is aan de Arkham games, ziet de toekomst er wel rooskleurig uit!