Hoewel we over het algemeen nog maar zeer weinig weten over de game: PlayStation Move Heroes, werd ons gisteren verteld dat we er toch waarschijnlijk heel binnenkort al mee aan de slag kunnen. Nu heeft de gameshop: Game Mania, misschien wel eens de mogelijke datum en boxart gelekt.

Op de productfiche van PlayStation Move Heroes staat namelijk dat we de game op 11 maart 2011 kunnen verwachten met een afbeelding van de mogelijke boxart. Of deze informatie klopt kunnen we momenteel nog niet met zekerheid zeggen, daarvoor zullen we moeten wachten op een officiële aankondiging zelf. Tevens stond op deze productfiche ook nog informatie over de verhaallijn van de game.

Together at last

Een mysterieuze en kwaadaardige kracht is opgedoken in de melkweg en steelt hele steden en omgevingen uit de werelden van Ratchet, Jak en Sly. Deze schijnbaar onstopbare nieuwe vijand brengt de hele melkweg in gevaar en het is aan onze onbevreesde helden om samen het hoofd te bieden aan de grootste bedreiging die ze zijn tegengekomen en te vechten voor hun leven en dat van ieder wezen in het ganse universum.

Of PlayStation Move Heroes nu uitkomt op 11 maart of niet, we hebben in ieder geval gisteren de bevestiging gekregen dat we er niet meer zo lang op zullen hoeven te wachten. Hieronder vind je nogmaals een afbeelding van de mogelijke boxart