Ubisoft’s online brawler For Honor gaat binnenkort zijn derde seizoen in en dat vraagt om een pak nieuwe content. Het seizoen in kwestie heeft de onheilspellende naam Hulda gekregen en staat helemaal in het thema van de Vikings. Het begin van het nieuwe seizoen zelf, is dichterbij dan je denkt: vanaf 1 augustus kan je je immers als een echte Noorse krijger klaarstomen voor de komst van Ragnarok.

Met de komst van het nieuwe seizoen, wordt allereerst een nieuwe clan – de Jormungandr – op het strijdveld geïntroduceerd. Het is het doel van deze clan om alle zwakkelingen te vermorzelen, alvorens het einde van de wereld – Ragnarok – eraan komt. Enkel de beste van de beste verdienen het, volgens hen, immers om deel te nemen aan dat epische gevecht. Degenen onder ons die in het bezit zijn van de For Honor Year 3 Pass, kunnen vanaf 1 augustus direct met deze krijgers aan de slag. De anderen moeten nog even langer wachten, tot 7 augustus om precies te zijn.

Verder brengt het nieuwe seizoen ook een nieuw slagveld, een Breach modus map die zich in het Vikingfort Storr Stronghold afspeelt. Ten slotte belooft Ubisoft ons nog verschillende aanpassingen aan de bestaande krijgers, om zo onze ervaring met de game steeds optimaal te houden.

Een korte teaser van het nieuwe seizoen kan je hieronder bekijken: