Eerste reviews van Wolfenstein: Youngblood zijn voornamelijk positief

Wolfenstein: Youngblood ligt sinds vandaag in de schappen en de eerste cijfers voor de game komen langzaam maar zeker naar buiten. Nog lang niet alle reviews zijn online verschenen, maar het grotendeel van de reviewers schijnt zich tot nu toe goed te vermaken met het nieuwe deel.

Op moment van schrijven staat het gemiddelde cijfer op 7.7 en dat is natuurlijk prima. De meeste reviewers zijn dan ook enthousiast over de game met slechts een paar uitschieters die iets minder tevreden zijn. Het hoogste cijfer is 8.6 en het laagste staat momenteel op een 6.0. Hieronder kan je de eerste paar cijfers vinden en uiteraard zullen er nog meer media volgen, wat invloed op het uiteindelijke gemiddelde kan hebben.

Ook wij zijn inmiddels aan de slag gegaan met Wolfenstein: Youngblood en onze review mag je komende week verwachten.

  • IGN Spain – 8.6
  • Multiplayer.it – 8.5
  • Game Informer – 8.5
  • Evereye.it – 8.4
  • The Games Machine – 8.0
  • Worth Playing – 8.0
  • SpazioGames – 8.0
  • PCGamesN – 8.0
  • Trusted Reviews – 8.0
  • XGN – 8.0
  • Guardian – 8.0
  • Eurogamer Italy – 8.0
  • PC Gamer – 7.9
  • GameSpace – 7.0
  • COGconnected – 6.9
  • IGN – 6.5
  • Destructoid – 6.0
  • Attack of the Fanboy – 6.0
Boxshot Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood

Releasedatum:
26-07-2019
Genre:
Shooter
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

14 reacties

  1. Anoniem -   
    145.129.130..xxx's avatar

    Return to castle Wolfenstein uit 2001 blijft toch mijn favoriet

  2. Anoniem -   
    213.49.222..xxx's avatar

    Na het zien van de gold bars in de store kan dit spel de hoogste boom in

  3.    595 XP
    mantequilla's avatar

    ookal is cijfer een 1,who cares,dit is gewoon hersenloos knallen heerlijk

  4.    1251 XP
    Oldskool-NL's avatar

    @145.129.130..xxx: eensch. Wat een dikke sfeer had die game.

  5.    1251 XP
    Oldskool-NL's avatar

    @213.49.222..xxx: je kan ook gewoon helemaal niet meedoen aan die onzin en gewoon wel de game spelen. Hij is maar 30 euro.

  6. Anoniem -   
    82.72.56..xxx's avatar

    @213.49.222..xxx:

    Bedoel je Hyperion? Dat is de hoogste boom… (115,72m)

    Wat is precies het probleem dan? Je komt niks te kort als je ze niet koopt. Bovendien schijnt de store beschrijving niet te kloppen, lees dit eens:

    https://www.gamerevolution.com/guides/572391-wolfenstein-youngblood-microtransactions-what-do-gold-bars-do

    En dan nog, al klopt de beschrijving wel, wat kan jou het schelen als iemand anders ze wel koopt? Betalen voor sneller levelen/upgraden meer is het niet. Best slim om geld voor te vragen wat mij betreft. Best dom om er voor te betalen trouwens. 😛

    Succes met boompje klimmen. 😉

  7. Anoniem -   
    143.177.128.xxx's avatar

    Ik was nog van plan deze te pre orderen, maar het is me te warm in m’n game kamer, volgende week maar een keer downloaden.
    Wel jammer dat ik het Doom skins pack misloop omdat ik ‘m niet vooraf heb besteld…

    Mvg

  8.    163 XP
    KamSung's avatar

    @143.177.128.xxx: preciest hetzelfde probleem, zelfs met ventilator veels te warm in de kamer, ’t jammere is dat ik nieteens een airco kan laten installeren.

  9. Anoniem -   
    82.72.56..xxx's avatar

    @KamSung:

    Een mobiele airco met een slang door een raam is zelfs geen optie? Zo’n ding neemt amper ruimte in beslag wat dat betreft. Keer op tv gezien! Heb er zelf ook geen. 😛

  10.    163 XP
    KamSung's avatar

    @82.72.56..xxx: bedankt voor de suggestie! Maar helaas niet, er ligt een stapelbed voor mijn raam waardoor ik die airco er sws niet past, misschien volgend jaar als alles goed gaat op school es kijken naar zo’n split airco, nogal prijzig mjah, laat me ’t weten als je wat beters vind?

  11.    285 XP
    Kluut's avatar

    Lees toch heel veel kanttekeningen in de reviews dat er voor zorgt dat dit voor mij geen wolfenstein game meer is. En check deze review eens. Dit maakt alleen maar duidelijk dat je als wolfenstein fan even na moet denken of deze youngblood echt wel iets is wat je ligt. https://youtu.be/_LZd6FZMSYo

  12. Anoniem -   
    82.72.56..xxx's avatar

    @Kluut:

    Ik lees nooit reviews, ik oordeel zelf wel.

  13. Anoniem -   
    83.134.222.xxx's avatar

    @82.72.56..xxx: gewoon uit principe.
    Net zoals ik DMC5 niet gekocht heb als enorme dmc fan. Ben van de oude stempel waar je nog moeite moet doen ipv je portemonee open te trekken.

  14. Anoniem -   
    143.176.46.xxx's avatar

    Als fan van wolfenstein ben ik teleurgesteld , onrealistische hoge sprongen en een ander soort gameplay , stealth is ook niet meer mogelijk

Moeilijkheidsgraad van Wolfenstein: Youngblood aangepast met update 1.05
Komende Wolfenstein: Youngblood update zal de moeilijkheidsgraad tweaken
Wolfenstein: Youngblood update laat je de game pauzeren in offline modus
Wolfenstein: Youngblood update 1.0.3 is nu beschikbaar