Ook Haru Okumura krijgt haar eigen Persona 5 Royal trailer

De laatste tijd worden we overspoeld door specifieke personage-trailers voor de opkomende JRPG-titel Persona 5 Royal. Aangezien het originele Persona 5 tjokvol personages zit, duurt het ook wel even vooraleer elk personage individueel aan bod is gekomen. Deze keer staat de spotlight op Haru Okumara, de dochter van de beruchte Kunikazu Okumura, die in het geheim ook deel uitmaakt van de Phantom Thieves.

De trailer zelf geeft ons enkele nieuwe scènes met Haru in de hoofdrol. De scènes komen uit de originele Japanse versie, dus zet Google Translate alvast klaar! Of verzin zelf wat er gezegd wordt, als dat je leuker lijkt. Ook zien we deze keer de volledige versie van de nieuwe Show Time aanval, die al eerder kort te zien was in een andere trailer.

Persona 5 Royal verschijnt in de loop van 2020 in het Westen, een tijdje na de Japanse release die al voor 31 oktober 2019 gepland staat.

Boxshot Persona 5: The Royal

Persona 5: The Royal

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    1649 XP
  True RPGGamer's avatar

  Voor die 20 euro ( ps store ) koop ik het wel ( normale editie) als ik hem tof vind koop ik ook meteen de royal edition bij launch. Eindelijk een beetje door mijn rpg backlog heen XD.

 2. Anoniem -   
  82.72.56..xxx's avatar

  @True RPGGamer:

  Best game ever.

Atlus toont twee nieuwe trailers van Persona 5 Royal
Persona serie passeert grens van 10 miljoen verkopen, Persona 5 Royal ontvangt nieuwe trailer
Westerse release Persona 5 Royal aangekondigd voor de lente van 2020
Nieuwe Persona 5: Royal livestream onthult onder andere Goro Akechi trailer en nieuw paleis