Nieuwe details en gameplay van Battlemode in DOOM Eternal onthuld


Dit weekend stond voor Bethesda geheel in het teken van QuakeCon en tijdens dit evenement werd er veel aandacht aan DOOM besteed. Zo werden er gisteren drie klassieke DOOM-games voor de PlayStation 4 uitgebracht en ook DOOM Eternal kwam voorbij tijdens een speciale keynote presentatie.

Tijdens deze presentatie ging ontwikkelaar id Software dieper in op Battlemode. Deze multiplayer modus van DOOM Eternal werd tijdens de afgelopen E3 onthuld. In de modus nemen twee spelers het als demons op tegen één andere speler, die de rol van DOOM Slayer op zich neemt.

Battlemode zal bij de release speelbaar zijn op zes verschillende maps en er zullen dan vijf verschillende demons zijn waar spelers uit kunnen kiezen, zo liet de ontwikkelaar weten gedurende de keynote. Na de release zullen er extra maps en demons worden uitgebracht en het goede nieuws is dat deze DLC gratis zal zijn voor iedereen.

Tijdens de presentatie liet id Software ook nieuwe gameplay van Battlemode zien. Hieronder kun je de keynote terugkijken, voor meer details en de nieuwe beelden. DOOM Eternal komt op 22 november uit voor onder andere de PlayStation 4.

Boxshot DOOM Eternal

DOOM Eternal

Releasedatum:
22-11-2019
Genre:
Shooter
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

id Software legt uit waarom DOOM Eternal geen traditionele online multiplayer heeft
Bethesda heeft DOOM Eternal Collector’s Edition aangekondigd
Bethesda onthult releasedatum en nieuwe multiplayer modus van DOOM Eternal