Vijfde Days Gone uitdaging brengt de Freaker-horde weer terug


Enkele weken geleden begon Bend Studio met een reeks van twaalf wekelijkse uitdagingen voor Days Gone. De eerste twee uitdagingen waren ‘Horde Challenges’, waarin spelers moesten overleven terwijl ze werden aangevallen door hordes aan vijanden. De twee uitdagingen die volgden brachten meer variatie met motorracen en het infiltreren van een kamp.

De vijfde uitdaging is inmiddels beschikbaar en deze keer betreft het weer een Horde Challenge. De uitdaging heet Keep Them Safer en hierin moeten spelers zo snel mogelijk een gigantische horde van 300 Freakers uitschakelen. Lukt je dit, dan ontvang je speciale beloningen.

Er zijn in Keep Them Safer ook nog optionele sub-objectives, die voor een hogere score en extra beloningen kunnen zorgen, wanneer je deze goed uitvoert. Zo levert het meer punten op wanneer je Freakers uitschakelt met de kruisboog en ook headshots zijn de moeite waard.

Boxshot Days Gone

Days Gone

Releasedatum:
26-04-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment Europe
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1.    730 XP
    Mouse_NL's avatar

    Geef het verhaal een DLC dan deze uitdagingen.

  2.    1260 XP
    Melvin's avatar

    Ga vanavond weer even aan de slag met de game

Days Gone ontvangt kleine update en volgende DLC uitdaging
Hier alle details van Days Gone update 1.25
Nieuwe DLC uitdaging voor Days Gone richt zich op motorracen