Eén van de meest populaire titels die in 2020 uitkomt, is hoogstwaarschijnlijk de nieuwe game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt RED: Cyberpunk 2077. Het lijkt dan ook logisch dat deze titel deze zomer op de gamescom aanwezig zal zijn met wat nieuws. Hier is wat bezoekers van de gamescom zoal kunnen verwachten:

Allereerst staat er uiteraard nieuwe gameplay op de planning: bezitters van de entertainment area pass krijgen de kans om live-gameplay van deze titel te mogen aanschouwen. Verschillende leden van het team achter de game nemen de controller op om hun nieuwste game met trots nog wat in de schijnwerpers te zetten. Jammer genoeg zal deze gameplay enkel vanaf de zijkant te bekijken zijn en krijgen bezoekers niet de kans om zelf even met de game aan de slag te gaan.

Verder lanceert CD Projekt RED ook een heuse Cyberpunk 2077 cosplay-wedstrijd, als dat je ding is uiteraard. Het specifieke verloop van deze wedstrijd kan je hier rustig nalezen. Spoiler alert: er zijn verschillende mooie (geld)prijzen te winnen!

Je kan Cyberpunk van 21 tot 24 augustus terugvinden op de gamescom in hall 6, stand C049. Cyberpunk 2077 zelf ligt vanaf 16 april 2020 in de rekken.