Fans wachten natuurlijk met smart op de aankondiging van Rockstar dat er een nieuwe Bully komt, maar jammer genoeg speculeren we hier vooralsnog alleen nog maar over. Daadwerkelijke aanwijzingen of duidelijke hints dat er een nieuwe Bully-game komt blijven vooralsnog uit. Op zich ook niet heel gek, want om in het huidige sociale klimaat een game als Bully uit te brengen, dat is best een moeilijke opgave.

Met de komst van het Diamond Casino & Resort in GTA Online duikt er alleen een easter-egg op die plots nieuwe hoop geeft aan wachtende fans. Degenen die wat GTA$ hebben liggen kunnen daar een prachtig penthouse kopen dat vervolgens ook te decoreren valt met enkele schilderijen. Opvallend genoeg zit hier een schilderij bij dat een knipoog doet naar de Bully-serie.

Dit viel Reddit-gebruiker Mindless_Climate op, die het bovenstaande schilderij in het menu tegenkwam. Dit schilderij bevat kindertekeningen van een vuist, slang, rat en een schedel. Dit zijn dezelfde vier symbolen als de Bullworth Academy’s coat of arms in Bully. Volgens de Reddit-gebruiker moet dit dan ook wel een hint zijn naar een mogelijke Bully 2, maar het kan natuurlijk ook gewoon een leuke easter-egg zijn.

Hoe dan ook, het blijft afwachten wat Rockstar Games allemaal in petto heeft. De uitgever staat er om bekend in uiterst geheim aan nieuwe games te werken, dus de kans dat er iets lekt is minimaal. Deze knipoog naar Bully in GTA Online is in ieder geval een goed begin en erg leuk bedacht.