Zoals elk jaar werd ook in 2019 QuakeCon georganiseerd, een heus evenement waarbij de geliefde (en minder geliefde) ZeniMax Media-titels in de verf worden gezet. Zo dus ook Fallout 76, waarvan een aangepaste roadmap voor deze zomer werd vrijgegeven. Alhoewel deze titel een erg valse start maakte bij het lanceren, zijn de makers toch erg passioneel bezig om de game gaandeweg beter te maken door middel van regelmatige updates. Eerder werd al vermeld dat Fallout 76 een gloednieuw dialoogsysteem zou krijgen, maar dit is niet alles wat de makers voor ons in petto hebben.

Nuclear Winter, de Battle Royale-modus in de game, blijkt erg populair te zijn onder de spelers, waardoor het logisch is dat er nieuwe content voor deze modus wordt gemaakt. Laat dat nu exact zijn wat er werd aangekondigd: een nieuwe Nuclear Winter map, gebaseerd op het gebied Morgantown uit de game, zou vanaf september beschikbaar moeten zijn.

Verder krijgen we ook nieuwe Vault Raids voorgeschoteld, die op 20 augustus zullen starten. Het gaat hier meer precies om drie verschillende missies die elke week zullen roteren. Deze missies kunnen gespeeld worden met een groep van maximaal vier spelers en beloven je nieuwe stukken uitrusting en veel meer andere beloningen, als je erin slaagt de missie te voltooien uiteraard.

De volledige roadmap kan je in meer detail bekijken op de bovenstaande afbeelding.