Nieuwe Battle Royale map en coöperatieve Vault Raids staan op de planning voor Fallout 76

Zoals elk jaar werd ook in 2019 QuakeCon georganiseerd, een heus evenement waarbij de geliefde (en minder geliefde) ZeniMax Media-titels in de verf worden gezet. Zo dus ook Fallout 76, waarvan een aangepaste roadmap voor deze zomer werd vrijgegeven. Alhoewel deze titel een erg valse start maakte bij het lanceren, zijn de makers toch erg passioneel bezig om de game gaandeweg beter te maken door middel van regelmatige updates. Eerder werd al vermeld dat Fallout 76 een gloednieuw dialoogsysteem zou krijgen, maar dit is niet alles wat de makers voor ons in petto hebben.

Nuclear Winter, de Battle Royale-modus in de game, blijkt erg populair te zijn onder de spelers, waardoor het logisch is dat er nieuwe content voor deze modus wordt gemaakt. Laat dat nu exact zijn wat er werd aangekondigd: een nieuwe Nuclear Winter map, gebaseerd op het gebied Morgantown uit de game, zou vanaf september beschikbaar moeten zijn.

Verder krijgen we ook nieuwe Vault Raids voorgeschoteld, die op 20 augustus zullen starten. Het gaat hier meer precies om drie verschillende missies die elke week zullen roteren. Deze missies kunnen gespeeld worden met een groep van maximaal vier spelers en beloven je nieuwe stukken uitrusting en veel meer andere beloningen, als je erin slaagt de missie te voltooien uiteraard.

De volledige roadmap kan je in meer detail bekijken op de bovenstaande afbeelding.

Boxshot Fallout 76

Fallout 76

Releasedatum:
14-11-2018
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    570 XP
  BlackMastah's avatar

  Monkey see Monkey do… Battle Royale zit echt nu bijna in elke game…niet normaal!

 2.    265 XP
  Ryme_B's avatar

  Aankomende donderdag begint er ook een nieuw tijdelijk event met unieke rewards in de vorm van wapens, kleding, etc.

 3.    107 XP
  Gameloader28's avatar

  Hahahahahahahahahaha

 4.    2372 XP
  peyj's avatar

  @BlackMastah: Moet wel zeggen dat ik de battle royaal in Fallout wel leuker vindt uitgevoerd dan bijvoorbeeld CoD. Kleinere groepen en kaart zorgt voor wat kortere en spannendere potjes.

 5.    570 XP
  BlackMastah's avatar

  @peyj: Ik heb niks persoonlijk tegen BR…Zelf GTA en Red Dead hebben het geïmplimenteerd, maar alleen het lijkt alsof developers gewoon CTRL C + CTRL V doen tegenwoordig….If it aint broken why fix it? ( Harstikke bedankt Fortnite!!!)

 6.    570 XP
  BlackMastah's avatar

  @BlackMastah: *Geïmplementeerd*

 7.    2372 XP
  peyj's avatar

  @BlackMastah: Haha, draait altijd om geld. Developers zijn bang om achter te lopen en gaan dan maar mee met de hype. Denk dat BR een vast onderdeel gaat worden in heel wat games (zelf games die het niet nodig hebben). Had zelf liever gezien dat devs zich meer gingen focussen op sterke single player games ipv al dat online geneuzel.

 8.    121 XP
  Goed-Hardt's avatar

  Dat BR gebeuren hoeft van mij niet zo…
  Maar Fallout 76 is echt een top spel! Ik ben blij dat ze er aktief mee bezig blijven om het nóg beter te maken. Ik heb er in een korte tijd al bijna 100 uur in zitten en het verveelt geen seconde!

 9. Anoniem -   
  143.177.128.xxx's avatar

  Wel knap van Bethesda dat ze de game blijven ondersteunen, als ik het zo lees lijkt het langzamerhand een interessante game te worden.
  Beter dan bijv. de ontwikkelaar van Friday 13th, die trokken simpelweg hun handen er vanaf na teleurstellende verkoopcijfers…

  Mvg

Bethesda deelt details van aankomende patch 12 voor Fallout 76
Fallout 76 Wastelanders dialoogsysteem lijkt op dat van Fallout 3
Fallout 76 update 11 is live gegaan