Al jaren worden Call of Duty-spelers er toe gezet om scorestreaks te gebruiken in plaats van de killstreaks waar het allemaal mee begon in Call of Duty 4: Modern Warfare. De enige recente Call of Duty die hiervan afstapte was Call of Duty: WWII en ook de komende Modern Warfare gaat het systeem van killstreaks weer hanteren. Killstreaks maken hun comeback en dat is natuurlijk niet zo gek, want wat is nu een Modern Warfare-game zonder killstreaks? Precies, vrij weinig.

Op Twitter heeft Infinity Ward al enkele screenshots geüpload van een aantal killstreaks die in de game zitten. Zo zien we de White Phosphorus streak die het speelveld bedekt met rook die de huid verbrandt en spelers verblindt (een soort Nova Gas). De volgende streak is de terugkeer van de Juggernaut armor, bekend uit Modern Warfare 3 en als laatste de Assault Tank. Die laatste is helemaal intens en laat spelers met een tank door de map heenrijden voorzien van een .50 kaliber machinegeweer.

We moeten nog een even geduld hebben tot we meer kilstreaks te zien krijgen, aanstaande donderdagavond is namelijk de grote onthulling van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare. De game zelf is verkrijgbaar vanaf 25 oktober aanstaande voor de PS4, Xbox One en pc.

blank

blank