Budgetzondag – Games – 9 januari

Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum neemt de spelers mee in een uniek, duister en sfeerrijk avontuur in het hart van Arkham Asylum – Gotham’s psychiatrisch ziekenhuis. De spelers bewegen zich voort in de schaduw, wekken angst op bij hun vijanden en nemen het op tegen The Joker en Gotham City’s meest bekende booosdoeners die het ziekenhuis ingepalmd hebben. Met behulp van een ruim aanbod van Batman gadgets en vaardigheden, worden de spelers het onzichtbare roofdier dat probeert het krankzinnige plan van The Joker te onthullen.

Prijs: €14,32
Verzendkosten: €1,25
Link: The Hut
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: YourGameZone(€22,99)

Tom Clancy’s EndWar

Tom Clancy’s EndWar speelt zich niet af ten tijde van zomaar een willekeurige conflict. Er is in deze PlayStation 3-game namelijk sprake van WWIII, oftewel de oorlog die alle andere oorlogen zal beëindigen. Simpelweg omdat na het verdwijnen van de kruitdampen nog maar één partij overeind staat. De legercommandanten zullen daarom alles op alles moeten zetten indien zij willen dat hun fractie hun vijanden overleeft in dit bloedstollende strategiespel.

Prijs: €15,-
Verzendkosten: €2,-
Link: NedGame
iDEAL: Ja

Fallout: New vegas


Budgetgaming In Fallout: New Vegas verplaatsen we ons van de Oost- naar de Westkust. Het verhaal van New Vegas staat apart van de hoofdreeks van Fallout, waar Fallout 3 het meest recente deel van is. Een naar de jaren ’50 ingericht alternatief Las Vegas vormt het nieuwe toneel van een boel radioactieve actie.

Net als Fallout 3 is Fallout: New Vegas een Role-Playing Game met duidelijke First-Person Shooter-elementen.

Prijs: €19,49
Verzendkosten: Gratis
Link: Play.com
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: YourGameZone(€22,99)

 1.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Mooie deal met Fallout: NV maar Endwar kost slechts 10 euro meer nieuw hier en 5 euro ofzo tweedehands.

 2. Anoniem -   
  Hellimonder's avatar

  Kijk dat zijn mooie prijzen ontwikkelingen zodat illegale shit zinloos word..

 3.    5494 XP
  7th-son's avatar

  batman, elke cent waard!!!