Limited Edition van Homefront opgedoken

Homefront is een First Person Shooter van THQ waar we steeds meer en meer van te horen krijgen. Zo hadden we enkele dagen geleden het bericht dat Homefront gebruik gaat maken van een online pas. Dit om te voorkomen dat men gewoon online kan gamen bij de aankoop van een 2e hands exemplaar. Daarnaast was er ook nog eens een gedeelte van de wapenlijst bekend gemaakt die je hier kunt bekijken.

Homefront staat gepland voor een release op 11 maart. De meeste games krijgen bij de release een special edition, bij sommige krijg je dan vreselijk toffe goodies. Uiteraard zit er dan meestal een flink prijskaartje aan van rond de 100 euro. Echter was er tot nu toe nog niks bekend van een limited edition voor Homefront.

Zojuist is er een Limited Edition opgedoken van Homefront bij de bekende engelse e-retailer GAME. Deze limited edition bedraagt dezelfde prijs als de normale editie van de game. Dit betekent dat we niet al teveel moeten verwachten van deze limited edition. Het zal waarschijnlijk gaan om wat extra DLC en een hardened case van de game. Mochten er meer details bekend zijn omtrent deze editie, dan lees je dat uiteraard meteen op PS3-Sense.

Boxshot Homefront

Homefront

Releasedatum:
18-03-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
THQ
Ontwikkelaar:
Dat THQ het opnam tegen Call of Duty met Homefront was een domme zet
Gepubliceerd op 13 jul, 2012 om 20:59
Ultimate edition van Homefront aangekondigd
Gepubliceerd op 22 feb, 2012 om 17:48
Homefront 2 wordt ontwikkelt door Crytek
Gepubliceerd op 20 sep, 2011 om 14:49
Homefront
Screenshots: Homefront
Gepubliceerd op 8 aug, 2011 om 02:21
 1.    319 XP
  dicapo's avatar

  Jammer dat je niet ziet wat er Limited aan is 🙂

 2.    35 XP
  GFK1994's avatar

  nou kopen dus , was toch al van plan om deze game te pre ordere , en als ie ook nog is dezelfde prijs is, is helemaal top natuurlijk

 3.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Dat zal gewoon een foutje zijn. Geloof je nou echt dat de LE net zo duur is als de gewone? Zelfs als er niks bijzonders bij is is hij duurder natuurlijk.

 4. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Roytjuh: Bij Medal of Honor en BF: BC2 was de LE even duur 😉