Na de onthulling van Call of Duty: Modern Warfare in mei werden er ook verschillende edities van de game aangekondigd. Winkelketen GameStop toonde toen ook nog een speciale Collector’s Edition, genaamd de Dark Edition, maar deze uitgave is nog altijd niet uit de doeken gedaan. Er werden toen door GameStop ook geen details gegeven over de inhoud van de Dark Edition, maar nu lijkt het bestaan van de editie en de inhoud ervan bevestigd te zijn.

Een medewerker van GamesRadar plaatste namelijk foto’s vanaf een persevenement voor Call of Duty: Modern Warfare, waarop hij werkende Night Vision Goggles toont. Volgens hem zit deze inbegrepen bij de Dark Edition van de game. De editie kost volgens de inmiddels verwijderde vermelding van GameStop $200, wat een realistische prijs lijkt te zijn voor een editie met Night Vision Goggles.

Night Vision Goggles zijn natuurlijk iconisch in de Modern Warfare-serie, dus het zou een logisch verzamelitem zijn voor een Collector’s Edition van de aankomende game. Overigens bevatte een duurdere editie van Call of Duty: Modern Warfare 2 ook al Night Vision Goggles. Morgen wordt de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare onthuld en mogelijk wordt de Dark Edition dan ook onthuld.