Het is weer het einde van de maand en dat betekent voor PlayStation Plus abonnees dat zij weer mogen uitkijken naar een aantal nieuwe gratis games. Dit aantal is in de loop der jaren wel wat minder geworden, het zijn er nu namelijk nog maar twee.

Voor augustus verwelkomen we de games WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4. Deze games verschijnen vanaf 5 augustus kosteloos in de PlayStation Store voor een ieder met een actief PlayStation Plus abonnement.

WipEout Omega Collection is een verzameling van WipEout 2048, WipEout HD en de HD Fury uitbreiding. Dit is in zijn geheel remastered voor de PS4 zodat je er optimaal van kunt genieten. Overigens is de game ook een genot wanneer je een HDR televisie hebt. Onze review van deze collectie check je hier.

Sniper Elite 4 is wat ons betreft ook een grote aanrader, want nazi’s de meest vette headshots geven, wie wil dat nu niet? Onze review van deze game check je hier terug.

Let wel dat we op 5 augustus afscheid nemen van de twee vorige gratis games, namelijk Detroit: Become Human en Horizon Chase Turbo. Ons aanraden is dan ook dat je deze aan je bibliotheek toevoegt zodat je ze wellicht op een later moment nog kunt spelen.