De film Zombieland stamt alweer uit 2009 en sindsdien kijken de fans halsuitreikend uit naar een vervolg op de horror/comedy film. Er gingen al tijden geruchten maar aan het eind van dit jaar is het dan zover: Zombieland: Double Tap verschijnt eindelijk op het witte doek.

De makers laten er geen gras over groeien, want er is nu ook een Zombieland game aangekondigd. De twin-stick shooter heet Zombieland: Double Tap – Road Trip en speelt zich qua verhaal af tussen de eerste en tweede film. De spelers kunnen de controle nemen over bekende personages als Wichita, Columbus, Tallahassee en Little Rock. Tevens kunnen een aantal nieuwe personages ontgrendeld worden, zij spelen in de aankomende film ook een rol.

Alle personages hebben een flink arsenaal en verschillende unieke vaardigheden tot hun beschikking om enorme hordes zombies te bestrijden. De game heeft een campagne- en horde-modus. Tevens zullen er wekelijkse en dagelijkse uitdagingen volgen. Een trailer is er helaas nog niet, wel een aantal screenshots.

Zombieland: Double Tap – Road Trip is vanaf 15 oktober verkrijgbaar voor de PS4, Nintendo Switch, Xbox One en de pc. De aansluitende film volgt in Nederland op 21 november.