Het is intussen een jaartje geleden dat Devil’s Hunt werd aangekondigd, maar nu komen we uiteindelijk toch te weten wanneer we precies met deze demonische actiegame aan de slag kunnen. Of toch niet helemaal…

Normaal gezien was het de bedoeling om de game gelijktijdig uit te brengen voor de PS4, Xbox One en pc, maar de plannen zijn intussen ietwat veranderd. Pc-gamers krijgen het voorrecht de game eerder te spelen dan de rest, dit al vanaf 17 september 2019. Console gamers zullen jammer genoeg wat meer geduld moeten uitoefenen, want een precieze releasedatum voor hen staat momenteel nog niet vast. Wel weten we dat deze versie ergens tijdens Q1 van 2020 zou moeten verschijnen. Bovendien werd bekendgemaakt dat naast de PS4 en de Xbox One, ook de Nintendo Switch compatibel zal zijn om demonen naar de verdoemenis te helpen.

Het is dus wachten geblazen, maar niet getreurd: een nieuwe trailer, die zich voornamelijk focust op het verhaal van de game, is hier om de pijn wat te verzachten. Check hem hieronder.