In maart werd de Beyond update voor No Man’s Sky aangekondigd door Hello Games en die heeft nu (eindelijk) een releasedatum gekregen. Op 14 augustus mag deze gratis update verwacht worden en één van de grote features is dat er PlayStation VR ondersteuning aan de game toegevoegd zal worden.

Beyond bestaat uit drie grote onderdelen en dit alles zal geheel gratis zijn. De game zal geheel in virtual reality te spelen zijn en dat is nogal iets voor een game die oneindig groot is. Het zal de spelersgroep online ook niet opdelen, want VR- en non-VR spelers worden gewoon bij elkaar gegooid in de online pool.

Het andere onderdeel is minstens zo indrukwekkend, want het betreft een multiplayer functionaliteit. Je zult na de release dus veelvuldig andere spelers tegen kunnen komen in het heelal en je zult ook samen kunnen spelen. Als laatste bestaat het derde onderdeel uit een reeks van features die Hello Games al een langere tijd voor de game wenst.

Zodra de release daar is zal er ongetwijfeld een changelog volgen met meer details en als die live is, lees je alle informatie hier.