De Japanse release van de Persona 5 Royal editie is aanstaande, vanaf 31 oktober verschijnt daar immers de game op de markt. Daarom kregen we de voorbije weken allerlei trailers naar onze hoofden geslingerd die telkens een nieuw personage in de schijnwerpers zette. Dit is nu opnieuw het geval, maar deze keer kregen we naast de gekende personage-trailer ook een nieuwe algemene trailer voor de game zelf.

Goro Akechi is een populaire detective die de Phantom Thieves onderzoekt en zich hierbij soms wel eens van zijn meest sluwe kant toont. Zijn trailer toont, zoals bij de vorige trailer ook het geval was, nieuwe scènes met zijn personage in de hoofdrol. Let wel op als je het originele Persona 5 nog niet hebt gespeeld, want spoilers loeren om de hoek!

Naast Akechi-kun, gaf Atlus ons een wat langere trailer met een meer uitgebreide blik op nieuwe personages en een nieuw paleis om binnen te dringen. We kunnen ons met andere woorden opnieuw verwachten aan wat Persona 5 zo fantastisch maakte: als echte badass dieven binnenbreken in andermans dromen met de hulp van je epische Persona. Ook de nieuwe soundtrack klinkt bovendien top.

Persona 5 komt ergens in 2020 uit in het Westen, dus je hebt nog wel even tijd om de originele versie uit te spelen, iets wat we ten zeerste aanraden.