Sumo Digital kondigt 2D action brawler Pass The Punch aan

De Britse ontwikkelaar Sumo Digital heeft weer een nieuwe game aangekondigd, al is deze wel wat kleiner dan hun wat recentere projecten. De ontwikkelaar bracht onlangs nog Team Sonic Racing uit en daarvoor deden zij Crackdown 3, maar PlayStation-gamers kennen de studio ongetwijfeld het beste van LittleBigPlanet 3.

Pass The Punch is een 2D action brawler met een nostalgische cartoon-stijl, te vergelijken met de cartoons van vroeger, maar dan met een moderne twist. De game volgt het verhaal van Rush, een inwoner van de fictieve stad New Atlas. Zij vecht voor haar bestaansrecht en tegen King Crab en Red Velvet, omdat zij haar favoriete plekken willen omtoveren tot corporate franchises.

Het is een brawler, dus het verhaal is hierin niet het meest belangrijke. De game ondersteunt solo play met een AI sidekick, of twee-speler coöp om de ultieme ervaring te hebben. De naam komt vanwege het feit dat de game een mechanic bevat die het mogelijk maakt om een aanval als het ware door te geven.

Er is nog geen officiële trailer uitgebracht, dus we moeten het voor nu nog even doen met wat screenshots.

Screenshots Pass The Punch

Boxshot Pass The Punch

Pass The Punch

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.