Actie avonturen titel Genshin Impact aangekondigd voor de PS4


Voor de liefhebbers van actie/avonturen games is er goed nieuws! Ontwikkelaar miHoYo Technology heeft namelijk in samenwerking met Sony Interactive Entertainment een gloednieuwe titel aangekondigd, die volgend jaar voor de PS4 moet verschijnen.

De game heet Genshin Impact en zal jou in de wereld van ‘Teyvat’ storten. Je stapt in de schoenen van de ‘Traveler’, die ontwaakt uit een lange slaap. Tijdens deze slaap is de broer of zus van de Traveler ook verloren geraakt en het is aan jou om te achterhalen wat er in dit mysterieuze land aan de hand is en waar je familie zich bevindt.

De actie/avonturen titel belooft een elementair interactiesysteem waarmee je puzzels oplost, gevechten aangaat en de wereld verkent. De personages hebben namelijk de beschikking over verschillende elementen:

‘Genshin Impact features a natural elemental interaction system for the purpose of puzzle-solving, combat and exploration. Characters have control over one of seven natural elements, such as Pyro, Hyrdo, Electro, Anemo, Dendro etc. which allows them to showcase unique and powerful elemental attacks.

Meanwhile, your thoughtfulness and observations are key to using powers to create effective interactions and use them to overcome any obstacle you encounter.’

Ten slotte zijn er ook al twee video’s beschikbaar gesteld. De eerste is de reveal trailer die een eerste introductie geeft van de wereld. De tweede bevat zo’n 10 minuten aan opgenomen gameplay. Let wel dat deze beelden off-screen zijn opgenomen. Uiteraard kun je beide video’s hieronder terugvinden.

Boxshot Genshin Impact

Genshin Impact

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
SIE
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1.    1517 XP
  True RPGGamer's avatar

  De game waardoor een zelda fan zijn ps4 kapot gooide omdat hij vind dat het een zelda breath of the wild ripoff is. Nou alleen al daardoor is dit al een day one voor mij!

 2.    1312 XP
  nis156's avatar

  Heb hier de volste vertrouwen in! Speel al zelf een tijdje Honkai Impact op de telefoon van dezelfde developers. Dat spel is echt geweldig en deze game ziet er tot nu toe erg goed uit!

  Ik vraag me alleen af of het een free to play titel wordt of niet. Ik had begrepen dat de game ook voor IOS en misschien Android zou komen (en PC).

 3. Anoniem -   
  217.123.161.xxx's avatar

  @True RPGGamer: nintendo fanboys zijn nogal snel op hun teentjes getrapt :’) uberhaupt fanboys tho xD sony fanboys kunnen dr ook wat van xD gewoon gamen wat je leuk ipv al dat domme gezeik xD

 4.    126 XP
  Ralluf's avatar

  @True RPGGamer:
  Ja, wat een kneus haha! Ik bedoel, wat wil je bereiken? Dat ze het project stopzetten?

  Wel nice, zojuist BotW uitgespeeld en dit ziet er toch net iets veelbelovender uit! Insta-buy in ieder geval!

 5.    1517 XP
  True RPGGamer's avatar

  @Ralluf: Meer publiciteit voor deze game XD.
  Vind deze game er een stuk beter uit zien kwa combat dan botw. Dus voor mij word dit een day one!

  Btw de gears of war 5 trailer heeft minder views dan deze game zijn trailer XD.