Sinds de release van Assassin’s Creed: Odyssey komt Ubisoft geregeld met nieuwe content voor de titel. Dit bestaat zowel uit betaalde uitbreidingen als gratis nieuwe quests. The Lost Tales of Greece is de verzameling van gratis quests en de laatste is nu beschikbaar gesteld in de game.

De elfde episode heet “Old Flames Burn Brighter” en om die te kunnen starten dien je minimaal hoofdstuk 5 in de game bereikt te hebben. Verder heeft Ubisoft aangekondigd dat het Ikaros pakket op 27 augustus zal worden toegevoegd aan de game. Dit pakket bevat: een gear set, mount en boog. Vanaf de genoemde datum zul je dit pakket kunnen kopen bij Oikos of the Olympians.

Later deze maand mag ook nog update 1.5.0 verwacht worden, die een aantal in-game obstakels zal verbeteren en aanpassen. Verder doet deze update de game voorbereiden op de release van de Discovery Tour: Ancient Greece. De Story Creator modus zal ook een update krijgen en de komende nieuwe features zijn als volgt:

  • Inventory Starter / Objective: dit geeft spelers de mogelijkheid om een quest of objective te starten aan de hand van een questitem.
  • De functie waar de community al tijden om vraagt, ‘patrol behaviour’, wordt binnenkort geïntroduceerd.

Story Creator Mode Website Update:

  • Bewaar Verhalen voor later
  • Creëer en deel playlists
  • Zet Verhalen in de wachtrij

Als laatste heeft Ubisoft nog laten weten dat ze kijken naar de mogelijkheid om dialogen voor meer dan twee personages toe te voegen. Als het lukt om het testen voortijdig af te ronden, zal deze functie nog voor het einde van de maand verschijnen.