A Land of Opportunities geeft deze week meer opbrengst in Red Dead Online


Een nieuwe week betekent een nieuwe update voor Red Dead Online en Rockstar heeft weer bekendgemaakt wat spelers deze week mogen verwachten. Het gaat dit keer vooral om bonussen en kortingen, zo krijg je 30% meer RDO$ en XP voor elke A Land of Opportunities missie. Dit is geldig voor de komende twee weken.

In de Wheeler-, Rawson- en Co. catalogus kun je tijdelijk vier nieuwe items vinden: de Owanjila hoed, de Concho broek, de Charro jas en de Clymene jas (voor dames). Verder zijn vesten die beschikbaar waren vanaf rank 31 nu toegankelijk als je rank 30 hebt. Hetzelfde geldt voor vesten die rank 11 tot 29 vereisten, die zijn beschikbaar vanaf rank 10.

Qua kortingen zien we een aanbieding voor de Double-Action Revolver en de Springfield Rifle, die je beiden met 25% korting aan kunt schaffen. Op alle Hatchet en Cleaver prijzen geldt een korting van 50% en Ability Card upgrades komen met 25% korting. Al deze kortingen zijn geldig tot 19 augustus.

Boxshot Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Releasedatum:
26-10-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

Red Dead Online krijgt binnenkort een role playing update
Challenges en Free Roam Events staan deze week centraal in Red Dead Online
In Red Dead Online krijg je deze week een gratis Horse Care Package, kortingen op stallen, paarden en meer