Protagonist Jesse en de Federal Bureau of Control staan centraal in korte nieuwe trailer van Control

De releasedatum van Control komt steeds dichterbij, want de game ligt vanaf 27 augustus in de schappen. Nu de game bijna daar is, begint ook de marketing steeds meer op gang te komen. 505 Games en Remedy Entertainment hebben nu een korte trailer vrijgegeven waarin je kennismaakt met de setting van de game.

In deze kort maar krachtige trailer staat de Federal Bureau of Control centraal en protagonist Jesse die aanwijzingen zoekt naar haar mysterieuze verleden. Om onduidelijke redenen komt ze bij deze instantie in New York terecht en ontdekt ze al gauw dat dit gebouw gecorrumpeerd is door een duistere kracht genaamd de Hiss.

Hieronder kan je deze korte trailer bekijken. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we binnenkort nog meer van zulke korte trailers voorgeschoteld. Ben je benieuwd naar het verhaal van Control? Kijk dan ook zeker even naar de story trailer van onlangs.

Boxshot Control

Control

Releasedatum:
27-08-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
505 Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    373 XP
    jrpg gamer's avatar

    Ik ga de game later wel eens proberen (als die goede reviews krijgt) maar niet voor de volle prijs

Control krijgt na de release een foto modus, lijst met Trophies opgedoken
Control is voorzien van een story trailer
Control is goud gegaan en klaar voor de release