In juli hebben we al een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij de ontwikkeling van GreedFall. In de meest recente episode vertelde de ontwikkelaar meer over deze 17e-eeuwse RPG en de keuzes die je daarin zult kunnen maken. Dit keer krijgen we gameplay beelden voorgeschoteld die erg veel laten zien van de diverse vechtstijlen in de game.

In GreedFall zijn er verschillende vechtstijlen waar je uit kunt kiezen en zo zal iedere speler zijn eigen voorkeur hebben. Je kunt ervoor kiezen om vijanden op veilige afstand te houden met dodelijke spreuken. Ben je meer van het brute geweld, dan kan je er met tweehandige wapens flink op los rammen. Houd je meer van snelheid en ontwijken, dan kan je met een rapier bijvoorbeeld precieze en snelle klappen uitdelen.

Deze trailer laat overigens meer zien dan alleen de vechtstijlen. Zo komen ook companions, verschillende vaardigheden en nog meer aan bod. Zeker even de moeite waard om te kijken dus, want GreedFall ziet er prima uit in de onderstaande beelden.