Bethesda brengt later deze maand patch 12 voor Fallout 76 uit. Wanneer de update precies verschijnt is nog niet bekend, maar door middel van een nieuwe blogpost heeft de studio nu alvast wel wat details van deze update bekendgemaakt. Hierdoor krijgen we alvast een beeld van wat spelers zoal kunnen verwachten.

Met patch 12 zullen er veranderingen worden doorgevoerd voor de Charleston Capitol Courthouse. De lay-out zal worden aangepast, zodat het beter past bij de verhaallijn van de Key to the Past quest. Ook zullen het Capitol hoofdgebouw en het Courthouse in twee aparte gebieden worden gescheiden. Door deze verandering kunnen de ontwikkelaars beter de moeilijkheidsgraad van vijanden in de twee gebieden bepalen.

De Nuclear Winter-modus krijgt ook enkele aanpassingen met patch 12, die voor een betere balans moeten zorgen. Zo worden wapens die nu nog wat overpowered zijn, waaronder de Tesla Rifle, iets zwakker gemaakt. Andere wapens, zoals de Lever Action Rifle, zijn na de aankomende update juist wat sterker dan dat ze nu zijn.

Met de update zullen er ook Display Cases aan de game worden toegevoegd. Wanneer je een display in je C.A.M.P. hebt gebouwd, kun je hier je favoriete wapens, bobbleheads en andere items tentoonstellen. In totaal kun je maximaal 30 verschillende Display Cases in je C.A.M.P. hebben. Een andere aanpassing die patch 12 met zich meebrengt is dat het maximale aantal Caps dat spelers bij zich kunnen dragen verhoogd wordt van 25,000 naar 30,000.

Voor nog meer details over patch 12 voor Fallout 76 kun je hier terecht.