Onlangs lieten we weten dat SEGA tijdens de gamescom een nieuwe AAA-titel gaat onthullen. De kans is groot dat deze game morgenavond uit de doeken gedaan wordt, want SEGA is één van de aanwezige uitgevers tijdens de Opening Night Live show die morgen om 20:00 uur begint. Nu zijn er diverse teasers verschenen die waarschijnlijk te maken hebben met de aanstaande aankondiging.

Allereerst heeft SEGA een mysterieuze website gelanceerd met de naam ‘HMKD’. Op de site is een weergave van een hartslag te zien, maar verder wordt er geen informatie getoond. De naam ‘HMKD’ is waarschijnlijk te koppelen aan een trademark dat SEGA eind vorig jaar registreerde. De uitgever liet toen de naam ‘Humankind’ vastleggen en als we naar de naam van de teaser website kijken, is het goed mogelijk dat dit de titel van de nieuwe AAA-game gaat worden.

Naast deze website heeft SEGA ook nog wat teasers op Twitter gedeeld. Het gaat om enkele hele korte clips, waarin verschillende symbolen te zien zijn. Zo is de hartslagmonitor van de website te zien in één van de teasers en in andere clips zien we een symbool dat op een oog lijkt en een dubbele helix van DNA. Een andere teaser toont coördinaten en deze wijzen op het Yangudi Rassa National Park in Ethiopië.

De teasers zijn allemaal nog erg mysterieus en het is dan ook afwachten wat de nieuwe game van SEGA, die dus mogelijk Humankind gaat heten, precies gaat inhouden. We houden het uiteraard in de gaten en zodra SEGA de game onthult, laten we het weten.