Ubisoft maakt details van Rainbow Six Siege Operation Ember Rise bekend


Ubisoft heeft de details van het nieuwe Rainbow Six Siege evenement bekendgemaakt, wat ook tevens de start van het nieuwe seizoen betreft. Het gaat hier om Operation Ember Rise dat met twee nieuwe Operators komt en de map Kanal is van een rework voorzien.

De twee Operators zijn Amaru uit Peru en Goyo uit Mexico. Amaru, gewapend met een G8A I en een Supernova shotgun, is in staat elke hoge positie in een recordtijd te bereiken met haar Garra-haak en ze maakt het af met een Garra-trap die een tegenstander in één keer uitschakelt als diegene bij een raam staat.

De Mexicaanse Goyo, gewapend met de Vector .45 ACP en TCSG 12 shotgun, gebruikt het gevaarlijke Volcán-schild. Net als het bekende, normale schild, biedt de Volcán dekking en blokkeert het paden. Goyo heeft echter de mogelijkheid de bijgevoegde brandbom bij het schild te laten ontvlammen en aanvallers zo uit te schakelen of te vertragen.

Verder introduceert Ubisoft een Battle Pass en die start met een gratis fase onder de noemer ‘Call Me Harry’. Door de game te spelen ontvangen spelers Battle Points en daarmee kunnen spelers tiers en unieke beloningen vrijspelen. Bij het voltooien van de eerste fase ontvangt iedereen een Harry Chibi.

Dit seizoen mogen spelers ook nog wat updates verwachten, zoals een nieuwe unranked playlist, een Champions rank, nieuwe maprotaties in alle modi, spelersgedrag updates en een nieuwe versie van het Operatormenu, alsook een verbeterde shopinterface.

Boxshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Releasedatum:
01-12-2015
Genre:
Shooter
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    107 XP
  Gameloader28's avatar

  Battle pass?
  Laat me niet lachen 🙂 hahaha

 2.    590 XP
  Titer_0344's avatar

  Battlepas en die nieuwe ops hadden niet gehoeven van mij. De map rework is wel erg goed!

 3.    310 XP
  Roytje's avatar

  Battlepass mogen ze houden, die nieuwe operators zijn wel leuk bedacht. Ben benieuwd hoe het speelt

Rainbow Six Siege is de komende dagen gratis te spelen
De grappling hook komt naar Rainbow Six Siege
Het Wilde Westen is nu in Rainbow Six Siege beschikbaar met tijdelijke Showdown modus