Empire of Sin gameplay trailer zit vol sfeer en maffiosi uit de jaren 20

Voor Empire of Sin is er een nieuwe trailer getoond die de strategie game in haar volle glorie laat zien. Wat we vooral merken is dat er gigantisch veel sfeer in de trailer zit, iets wat ook cruciaal moet zijn wanneer je maffia-games die zich afspelen in de prohibition-era gaat uitbrengen.

Jaren 20 Chicago was het Wilde Westen en alhoewel dat nog altijd niet veel veranderd is, kwam het destijds voornamelijk door de drooglegging. Alcohol werd plots verboden en in plaats van dat dit zijn vruchten afwerpt, werkte het vooral criminaliteit en slechte alcohol in de hand.

Empire of Sin houdt zich bezig met deze periode en moet uit gaan komen voor de PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch in de lente van 2020. Het betreft een strategie game, waarbij je jouw territorium moet uitbreiden, je resources moet managen en dat allemaal terwijl er gevaar op de loer ligt.

Hieronder check je de gameplay van Empire of Sin in de nieuwe trailer.

Boxshot Empire of Sin

Empire of Sin

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Strategie
Uitgever:
Paradox Interactive
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1.    180 XP
    Gebruikersnaam's avatar

    Heel snel hierkomen dit spel

  2. Anoniem -   
    85.144.30..xxx's avatar

    Hier word ik vrolijk van.

Empire of Sin komt ook naar de PlayStation 4