Duidelijke video’s van de nieuwe PlayStation Pocket

Sony blijft ons verbazen over alles wat ook maar met de PlayStation te maken heeft. Hun grootste trots naast de PSP is natuurlijk de PlayStation 3, de krachtigste gameconsole onder de naam Sony PlayStation. Bij de PS3 en PSP blijft het niet bij, want er zou ondertussen een heuse PlayStation telefoon in de maak zijn, oftewel de PlayStation Pocket.

Na eerdere foto’s en een video waarop te zien is dat deze er echt aan zit te komen, hebben we vandaag een prachtige video voor jullie. Hierop is duidelijk de PlayStation Pocket te zien, maar dat is niet het enige. Kijk maar eens goed naar de verbluffende graphics van de PlayStation Pocket die hieronder in de video te zien is. En de graphics die je ziet zijn nog maar op 22.4 FPS, ongetwijfeld zal dit in een later stadium waarschijnlijk hoger liggen.

Naast deze video hebben we er nog twee voor jullie waarop de PlayStation Pocket te zien is, alleen dan zie je hoe deze eruit ziet als deze open en dicht gaan. Bekijk snel alle video’s van de PlayStation Pocket hieronder.

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  dit is gewoon een telefoon met ingebouwde PSP
  ik wacht gewoon op de PSP2

 2.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @dikked: Dat is ook de bedoeling, is niet voor niets een PS Phone 😉 dus een PS Pocket genoemd en geen PSP 😉

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Wel een leuk ding zo. Als je kan bellen tijdens het gamen dan ben ik verkocht (en als de batterij lang mee gaat). MEt android heb je dan ook weer voldoende apps maar ik had liever iOS4 gezien maar apple houdt dat voor zichzelf (natuurlijk wel logisch)

 4.    428 XP
  Djives's avatar

  Nu ik er nog een keer na kijk mis ik een toetsenbordje 😮

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik wil gewoon de psp2 🙂

 6.    451 XP
  Florian's avatar

  @Djives: Wss is het GSM gedeelte Full Touche..

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  allemaal wel leuk en aardig maar hoe duur mag zo dat ding wel niet zijn ?

 8.    96 XP
  BOMBERBAY-7's avatar

  Het hele concept van GSM+handheld-in-1 is natuurlijk wel vet maar G?DVERDOMME wat een teleurstellende graphics. Het is inmiddels 2011 geen 2004. Ik zou em bijna gekocht hebben.
  Waarom worden we nou elk jaar voor de gek gehouden met matige technologie?? Ik snap het niet