Sinds de onthulling van Marvel’s Avengers – dat ontwikkeld wordt door Crystal Dynamics – zitten veel Marvel fans toch met wisselende gedachten over de game. De grootste factor daarvoor is het uiterlijk van de superhelden, dat toch in de verste verte niet op die van personages uit de films lijkt. Toch is er een kans dat het uiterlijk nog iets gaat veranderen.

Editorial Director Casey Linch vertelde hier meer over in een interview met PCGamesN en hij liet weten dat er zeker nog wat zal veranderen aan de superhelden. Het gaat niet om een complete redesign, maar de details van de personages zullen nog wel veranderen naarmate de releasedatum nadert. De getoonde beelden op de E3 en gamescom zijn nog pre-alpha en alles is dus nog mogelijk.

Everything about the game is going to continue to change as we polish, as we approach launch right now. But things that we’ve shown both at E3 and here, it’s all been pre-alpha. There’ll be changes to everything from the characters to a lot of what you see.”

Een woordvoerder van Square Enix bevestigde daarnaast ook dat het echt om de details gaat en niet om een redesign waar veel fans wellicht op hopen. De game verschijnt pas volgend jaar in mei en er is nog tijd genoeg om de personages een make-over te geven. In hoeverre de personages dus compleet veranderen, moeten we voorlopig afwachten.

By changes, we’re talking about polish. What we’re doing is we are continuing to add detail to their character models, we’re improving the lighting, we’re improving the skin shading. So, what you’re hopefully seeing is the characters continuing to look better as we get closer to launch. But in terms of changing character designs, that’s not currently what we’re looking at.”