http://playsense.nl/plaatjes/img_4d2e119340d7e.jpg

We zitten wellicht nog in een vroeg stadium met de ontwikkeling ervan, maar het is in ieder geval al dermate een gevorderd project dat we besloten hebben het in gebruik te gaan nemen. Waar ik het over heb is de database met games die we al een tijdje in ontwikkeling hebben. Op het moment staat de gamepagina er en is het mogelijk voor redacteuren om een game aan hun nieuwspost te koppelen. Algemene informatie over deze game is dan aan de rechterkant van de nieuwspost zichtbaar.

Ter referentie hebben we aan deze nieuwspost de game ‘Killzone 3’ toegevoegd. En zoals je ziet staat er nu aan de rechterkant informatie over Killzone 3. Zo zie je snel en gemakkelijk wanneer de game uit is, wie de uitgever is, welke ontwikkelaar, wat het genre is en hoe het doosje eruit zal gaan zien in de winkels. Verder heeft Killzone 3 ook nog een gamepagina. Deze kun je oproepen door op de gamenaam te klikken aan de zijkant, of het rode knopje rechtsboven een artikel, waar staat ‘Bezoek gamepagina’.

Op de gamepagina vind je informatie zoals een forumtopic, preview, review en nog veel meer. Zo vind je bijvoorbeeld een kleine beschrijving over de game en de laatste drie artikelen terug. Mocht je iets missen in de gamedatabase kun je dit melden in het feedback forum!

Natuurlijk zullen dingen zoals een releasekalender, game overzicht etc. in de toekomst ook beschikbaar zijn!