Respawn toont nieuwe hero Crypto voor Apex Legends

Tijdens een GameStop bijeenkomst heeft Respawn Entertainment nieuwe beelden getoond van wat we mogen verwachten in het aankomende derde seizoen voor Apex Legends. Zo hebben ze de nieuwe hero Crypto voor het eerst op officiële wijze getoond, samen met de Charge Rifle en het Halloween-kostuum voor Gibraltar.

Het is geen geheim dat Crypto de nieuwe hero voor de game is, we zagen immers al teasers in de game via easter eggs en een kleine hint in de Season 2 reveal trailer.

De lancering van Season 3 komt nu echter dichterbij en dus gaat Respawn ons eindelijk laten zien wat we kunnen verwachten. Dit gebeurt nu eerst achter gesloten deuren bij een GameStop managers bijeenkomst, maar er zal waarschijnlijk snel een reveal trailer aankomen die het grote publiek ook op de hoogte stelt.

Crypto heeft als unieke mogelijkheid een drone die kan scouten, deuren kan hacken en zelfs banners op kan pakken van uitgeschakelde teamgenoten. De dynamiek van de game wordt dus heel anders met Crypto in het veld en die variatie kan Apex Legends wel gebruiken.

Boxshot Apex Legends

Apex Legends

Releasedatum:
04-02-2019
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    188 XP
  Strydom's avatar

  To the moon!

 2.    2249 XP
  Nasislike's avatar

  Ben benieuwd naar z’n voiceover!

 3.    166 XP
  sammetje2006's avatar

  Ik speel het spel niet maar lijkt me wel een leuke gadget

Eerste details van het Apex Legends Wraith Voidwalker evenement bekendgemaakt
Respawn Entertainment biedt excuses aan voor de lootboxen in Apex Legends
Special: Microtransacties en lootboxen worden gedoogd, maar dit is de grens