Tijdens een GameStop bijeenkomst heeft Respawn Entertainment nieuwe beelden getoond van wat we mogen verwachten in het aankomende derde seizoen voor Apex Legends. Zo hebben ze de nieuwe hero Crypto voor het eerst op officiële wijze getoond, samen met de Charge Rifle en het Halloween-kostuum voor Gibraltar.

Het is geen geheim dat Crypto de nieuwe hero voor de game is, we zagen immers al teasers in de game via easter eggs en een kleine hint in de Season 2 reveal trailer.

De lancering van Season 3 komt nu echter dichterbij en dus gaat Respawn ons eindelijk laten zien wat we kunnen verwachten. Dit gebeurt nu eerst achter gesloten deuren bij een GameStop managers bijeenkomst, maar er zal waarschijnlijk snel een reveal trailer aankomen die het grote publiek ook op de hoogte stelt.

Crypto heeft als unieke mogelijkheid een drone die kan scouten, deuren kan hacken en zelfs banners op kan pakken van uitgeschakelde teamgenoten. De dynamiek van de game wordt dus heel anders met Crypto in het veld en die variatie kan Apex Legends wel gebruiken.

blank

blank