Tijdens de GameStop Manager Conference is er nieuwe gameplay getoond van The Last of Us: Part II. Dit blijkt uit berichten van aanwezige managers die de game in actie hebben mogen zien. Alhoewel we de beelden niet voor jullie hebben, zijn er wel wat details naar buiten gekomen.

Zo meldt @Gaming_Forte op Twitter dat hij vooral veel stealth componenten zag. Tijdens stealth heb je volgens hem de mogelijkheid om de aanwezige Clickers in je voordeel te gebruiken. Zoals het er dan op lijkt gaat Naughty Dog ook gameplay elementen uit de Left Behind DLC naar het tweede deel brengen.

In de basisgame was dit namelijk niet echt mogelijk, maar met de uitgebrachte DLC experimenteerde Naughty Dog hier al wel mee. De kans is dus groot dat ze deze componenten verder uitgewerkt hebben in het tweede deel. Wanneer wij de gameplay beelden te zien krijgen weten we niet, maar volgens een aanwezige manager zal het snel publiekelijk getoond worden.

Binnenkort is ook de welbekende Outbreak Day, 26 september is namelijk de in-game datum dat de cordyceps fungus de massa infecteerde. Deze dag heeft Naughty Dog altijd gebruikt om de community te vieren en aankondigingen te doen, dus we verwachten dat het dit jaar niet anders zal zijn.