In september staan er weer twee mooie games op ons te wachten in de PlayStation Plus line-up. Deze games zijn gratis te downloaden voor iedereen met een actief PlayStation Plus abonnement. Indirect betaal je er dus alsnog voor, al is het abonnement vooral bedoeld om online te kunnen gamen, automatisch te downloaden en je savegames op te kunnen slaan in de cloud. De games zijn een leuke extra, vandaar dat deze in de volksmond gratis genoemd worden, dat bekt wel zo lekker.

Enfin, de gratis games voor de maand september zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders III geworden en voor de verandering zijn deze eens een keer niet gelekt. Normaliter duikt er van te voren altijd wel promotiemateriaal op dat de games verraadt, maar deze maand wist Sony het een goed geheim te houden.

Beide games zijn beschikbaar vanaf 3 september en dat is ook de dag dat we afscheid nemen van de overige games. We nemen afscheid van WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4 als de gratis PlayStation Plus games van de maand augustus. Wil je deze dus alsnog in je bibliotheek hebben, wees dan snel, downloaden kan tot en met 2 september.