Fumito Ueda, de maker van het geliefde The Last Guardian, is druk aan het werk met zijn volgende project. Wil je graag weten wat het is? Wel je bent niet de enige, maar momenteel sukkelt de man met een klein probleempje: zijn volgende project heeft op dit moment nog geen uitgever. Dit werd bevestigd in een interview met Polygon.

Fumito Ueda leidt sinds 2014 zijn eigen onafhankelijke studio, GenDesign, en bevestigt dat zijn team het voorbije jaar aan een nieuw project heeft gewerkt en dat de voorlopige resultaten er mogen zijn:

“The extensive prototyping period was worthwhile and we are making very good progress, I believe this project will showcase both unexpected and familiar elements in one.”

Het team is klaar om hun game vol trots voor te stellen aan de grote uitgevers, om hopelijk snel ook het publiek meer nieuwtjes te kunnen geven. Ben jij dus een grote uitgever, of ken je een grote uitgever? Neem dan snel even contact op met Ueda en help hem zijn project realiteit te maken. Waarvoor dank!