Warriors Orochi 4 verscheen iets minder dan een jaar geleden. Koei Tecmo heeft nu aangekondigd dat er begin volgend jaar in het Westen een nieuwe uitgave van deze game van ontwikkelaar Omega Force verschijnt.

De nieuwe editie heet Warriors Orochi 4 Ultimate en dit is een uitgebreide en verbeterde uitgave van de game. Zo bevat de Ultimate uitgave verschillende nieuwe personages, een nieuwe verhaallijn inclusief een ander einde, extra features en een nieuwe modus. Naast deze nieuwe content kun je ook diverse verbeteringen verwachten voor onder meer de user interface en de controls.

Koei Tecmo heeft laten weten dat deze nieuwe uitgave op twee manieren wordt uitgebracht. Je kunt Warriors Orochi 4 Ultimate namelijk als volledige game aanschaffen (zowel fysiek als digitaal), maar degenen die Warriors Orochi 4 al bezitten, kunnen de ‘Ultimate Upgrade Pack’ digitaal aanschaffen om toegang te krijgen tot de nieuwe content en features.

Warriors Orochi 4 Ultimate verschijnt in februari 2020, maar een releasedatum ontbreekt nog. Check hieronder de korte aankondigingstrailer.