Nog een favoriet onder de fans maakt zijn terugkeer in Monster Hunter World: Iceborne

Capcom houdt wel van wat fan service en bewijst dat opnieuw met de terugkeer van een oude bekende in Monster Hunter: World – Iceborne. Niemand minder dan Zinogre zal ook te vinden zijn in de opkomende uitbreiding van het geliefde Monster Hunter: World.

Zinogre maakte zijn intrede in de Monster Hunter-franchise in het Westen met Monster Hunter 3 Ultimate. Hij is een erg krachtig en vooral groot beest, maar laat zijn grootte je niet misleiden: Zinogre kan verdraaid snel en behendig handelen als hij zich bedreigd voelt. Zinogre maakt gebruik van zogenaamde Thunderbugs, waarmee hij zichzelf als het ware kan opladen, wat kan zorgen voor wat elektrische schokjes die waarschijnlijk niet prettig aanvoelen. Zinogre verslaan kan echter erg nuttig zijn, vooral als je de trotse bezitter wil worden van zijn classic armour set.

Monster Hunter: World – Iceborne gaat op 6 september live. Een nieuwe trailer waarin Zinogre in de schijnwerpers wordt gezet kan je hieronder alvast bekijken:

Boxshot Monster Hunter World

Monster Hunter World

Releasedatum:
26-01-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. Anoniem -   
    77.173.254..xxx's avatar

    Yeah. Hoop dat zij ook Petrovile en fruzmeo terugbrengen.

Monster Hunter: World – Iceborne update voegt Rajang toe aan het monsterfeest
Speel dit weekend de beta van Monster Hunter: World – Iceborne
Nieuwe trailer Monster Hunter: World – Iceborne uitgebracht