Na de release van Ghost Recon: Breakpoint zal Ubisoft de game langdurig blijven ondersteunen, net zoals ze met het vorige deel gedaan hebben. Hoewel de game nog niet verkrijgbaar is, heeft de uitgever wel al de details bekendgemaakt van wat spelers post-launch mogen verwachten.

Bij de release van de game gaat gelijk het eerste jaar van start en dat begint met Operation Greenstone. Later in het eerste jaar mogen nog Episode 2 en 3 verwacht worden en hieronder op een rijtje waar de episodes zoal uit zullen bestaan.

  • Nieuwe Avonturen: Nieuw verhaal-gedreven content dat zich uitbreidt op het hoofdverhaal van de game.
  • Nieuwe End-Game Content: Elke Episode brengt nieuwe end-game content met zich mee. Episode 1 bevat Project Titan Raid waar spelers een actieve vulkaan op een nieuw eiland ontdekken en ze al hun skills, geleerd op Auroa, gebruiken in intense 4-speler coöp uitdagingen. De raid is opnieuw te spelen en aanpasbaar voor elke speelstijl.
  • Nieuwe Faction Missions: Facties in de game evolueren naarmate de tijd verstrijkt en elke maand zijn er nieuwe verhalende Faction Missions die context en karakterontwikkeling brengen. Nieuwe Faction Missions zijn dagelijks beschikbaar en bevatten taken om facties en hun verhalen te ondersteunen.
  • Nieuwe Classes: Drie nieuwe classes komen in Year 1, startende met Engineer, een class met expertise in hacken.
  • Live Events: Deze evenementen bevatten VIP’s die Nomad helpen om nieuwe gevaarlijke bedreigingen tegen te gaan. Een nieuw evenement is beschikbaar bij elke Episode in Year 1 en duurt een maand lang.
  • PvP Updates: Naast de nieuwe, volledig in PvP-speelbare, classes die worden toegevoegd in Year 1, komen er nieuwe maps en updates om Ghost War-spelers scherp te houden.
  • Reguliere Nieuwe Content: Nieuwe content zoals nieuwe missies, activiteiten en unlockables zijn beschikbaar met elke nieuwe Episode.

In Ghost Recon: Breakpoint is je grootste vijand de leider van de Wolves, Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. In de nieuwe trailer hieronder krijg je te zien hoe hij van Ghost naar de leider van de Wolves is getransformeerd.

Ghost Recon: Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Meer over de game lees je in onze hands-on preview.