Fortnite update voegt schokkende ‘Zapper Trap’ toe


Er is weer een nieuwe content update voor Fortnite uitgebracht die zowel nieuwe als oude content naar de game brengt. Het zwevende eiland uit seizoen 6 is bijvoorbeeld terug en de Vortex zal spelers via de lucht er naartoe werpen. Daar kan vervolgens het motel uit seizoen 7 gevonden worden.

De Creative modus heeft twee nieuwe prefabs ontvangen: de gevangenis en Flush Factory, samen met drie nieuwe galerijen. Ook de Save the World modus wordt niet vergeten, gezien deze update een nieuwe quest doet toevoegen: Crackshot Hits the Road Part II.

Nieuw is het Hot Mix pistool, die te verkrijgen is in de wekelijkse winkel en je kunt dit wapen bemachtigen tot 11 september. De Zapper Trap is ook een nieuw item, deze val gooi je en het zal automatisch een schok loslaten op gebouwen en vijanden. Bij het plaatsen zal het 50 schade uitdelen aan iedereen die getroffen wordt.

Hieronder de Zapper Trap in actie en de patch notes van de update hier.

Boxshot Fortnite

Fortnite

Releasedatum:
25-07-2017
Genre:
Shooter
Uitgever:
Epic Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    3145 XP
    stefan52a's avatar

    Lache, leuk spele dingetje

Fortnite en Borderlands 3 vieren feest in het ‘FortniteXMayhem’ evenement
Maak kennis met de Automatic Sniper Rifle en Tilted Town in Fortnite update
Fortnite teaser wekt het vermoeden dat we teruggaan naar een oude map