De Trials of Mana remake heeft mogelijk een releasedatum gekregen


Begin juni werd duidelijk dat Trials of Mana – ook wel bekend als Seiken Densetsu 3 – een HD make-over zou krijgen. De JRPG kwam voor het eerst uit in 1995 voor de Super Nintendo. De mensen bij Square Enix vonden het een goed idee om Trials of Mana voor het eerst ook naar het Westen te brengen.

Toentertijd werd alleen toegezegd dat we begin 2020 met Trials of Mana aan de slag kunnen gaan. Gelukkig is daar nu zekerheid in gekomen, want er stond in een uitgebreid artikel op het PlayStation Blog kort een releasedatum vermeld: 24 april 2020. Het artikel is kort daarna aangepast, dus helemaal zeker is het helaas nog niet. We zullen waarschijnlijk snel meer te horen krijgen.

Trials of Mana zal verkrijgbaar zijn voor de PS4, Nintendo Switch en pc.

Boxshot Trials of Mana

Trials of Mana

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    510 XP
    rainking's avatar

    Vannacht bij de Nintendo Direct zeiden ze dat Trials Of Mana op 24 april voor de Switch zou verschijnen, dus dat zal voor de PS4 ook wel zo zijn. Ziet er een stuk beter uit dan de Secret Of Mana remake. Die ga ik sowieso meteen op de PS4 halen als-ie uit is.

Trials of Mana haalt Seiken Densetsu 3 voor het eerst naar het Westen