Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville aangekondigd met gameplay trailer

Datgene wat we allang wisten is door EA nu eindelijk bevestigd, namelijk de komst van een nieuwe Plants vs. Zombies game. Het gaat om Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en met de aankondiging van de game is ook meteen een gameplay trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt checken.

De game speelt zich af in Neighborville en dit is een gebied waar een conflict is ontstaan tussen de ondoden en de flora en fauna. Ondanks het feit dat het een nieuwe titel is met een aantal nieuwe functies, blijft de game trouw aan de klassieke multiplayer-gevechten die de franchise groot hebben gemaakt.

Om deze nieuwe titel meteen aan de man te brengen is er een Founder’s Edition en die is tussen nu en 30 september wereldwijd (alleen digitaal) te verkrijgen voor een gereduceerde prijs van €29,99. EA meldt over deze editie het volgende: “De Founder’s Edition is een vroege versie van de game die fans de kans geeft om een Founder te worden. Founders krijgen elke week, gedurende een periode van zes weken, toegang tot nieuwe onderdelen van de game, waaronder nieuwe multiplayer-modi, vrij verkenbare regio’s en andere geweldige content. Dit zal zo door blijven gaan tot de officiële release op 18 oktober. Naast de kans om eerder te spelen, kunnen Founders exclusieve beloningen verdienen en wordt alle gemaakte spelvoortgang overgedragen naar de Standard Edition die Founders zonder aanvullende kosten zullen ontvangen.

Je kunt de Founder’s Edition hier kopen en heb je ook een actief EA Access abonnement? Dan krijg je bovenop de al gereduceerde prijs ook nog eens een korting van 10%.

Boxshot Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1.    8 XP
  Riinyosa81's avatar

  Ik wist dat het er aan kwam maar niet dat je vanaf vandaag er al mee aan de slag kon gaan. Dit is heel goed nieuws… niet alleen voor mij maar mijn 11-jarig zoontje zal de komende dagen de PS bezet houden denk ik zo maar 🙂

 2.    499 XP
  marty's avatar

  @Riinyosa81: Ja dat weet ik wel zeker. Zelfs deze man van 38 had heel veel lol in de alpha versie ;p Echt hele leuke gameplay.

 3. Anoniem -   
  94.130.67..xxx's avatar

  Ik hoop dat er een betere balans is dan in het tweede deel. Er werden toen zoveel nieuwe klassen toegevoegd dat de balans weg was in de MP games. Maar deze komt er hoe dan ook.

 4.    1774 XP
  surirav1995's avatar

  Founders edition.
  Hoe EA wil je het hebben? Maand toegang terwijl de originele release in oktober is.