Vorige maand kondigde Bandai Namco aan dat er een Season 3 op de agenda stond voor Tekken 7. Een specifiek begin van het seizoen was toen nog niet bekend, maar daar is verandering in gekomen.

Volgende week dinsdag wordt het officieel gelanceerd en de daarbij behorende nieuwigheden omvatten een hoop aanpassingen, waaronder de terugkeer van Zafina, een nieuwe move voor elk personage, balans aanpassingen en meer.

In toevoeging op het bovenstaande zal seizoen 3 ook nieuwe Play Sats en Stage Win Rate functies toevoegen tijdens online matches, waarmee je kunt aantonen hoe goed je bent in (bijvoorbeeld) het succesvol uitvoeren van combo’s. Er worden nieuwe outfits toegevoegd voor ieder personage en outfits in het algemeen zijn sterker gemaakt. Ook mag je een visuele make-over van de UI verwachten.

Na de initiële launch zul je een nieuw personage mogen verwachten onder de naam Leroy Smith, tezamen met een nieuwe stage en gameplay features. Een vaste releasedatum hiervoor werd nog niet genoemd, maar het wordt in ieder geval ergens eind dit jaar.