PSX-Sense zoekt versterking voor reviews


PSX-Sense is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels zijn we één van de grootste gamingwebsites én communities van de Benelux. Dat is natuurlijk heel erg tof, maar gaat ook gepaard met een hoop werk. Een deel van onze tijd zit in het reviewen van games, waar er steeds meer van uitkomen en het moment is daar om naar versterking te zoeken.

Momenteel zijn we expliciet op zoek naar mensen die bereid zijn om games – soms voor de release – te spelen en daarover een mooie, doch kritische en onderbouwde review te pennen. Na afloop mag je de game in kwestie uiteraard houden ter compensatie. Financieel kunnen we er helaas niets tegenover stellen.

Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan PSX-Sense? Stuur ons dan een mailtje op info[at]psx-sense[dot]nl. Zet in dat mailtje wat persoonlijke informatie, zodat we weten wie je bent en stuur ook een geschreven review mee, zodat we een beeld van je skills krijgen en om te kunnen zien of het aansluit bij onze stijl.

Heb je specifieke vragen over het werk voor PSX-Sense als reviewer? Dan kan je eveneens het bovenstaande mailadres gebruiken.

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

56 reacties

  1.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    Lijkt me wel iets voor Frenchcorepower 🙂

  2. Anoniem -   
    84.107.78..xxx's avatar

    Waar is die hotaru eigenlijk gebleven en waarom schrijft tarek niet meer?

  3.    604 XP
    mantequilla's avatar

    free game neef

  4. Anoniem -   
    94.211.19..xxx's avatar

    Ik doe niet aan reviews schrijven ik doe alleen video.

  5. Anoniem -   
    212.187.21..xxx's avatar

    Goed dat jullie om hulp vragen. Sneller en meer reviews maakt deze site echt beter. Vaak wijk ik uit naar andere kanalen rond de release datum van een spel omdat ik hier vaak te lang moet wachten.

  6. Anoniem -   
    2001:1c00:a1b:4800:c1d4:c03e:a913:e.xxx's avatar

    Financiële staat er niks tegenover? En de zon gaat voor niks op zeker in deze tijd?

  7.    935 XP
    Frenchcorepower's avatar

    @Seb070NL: waarom lijkt je het wat voor mij dan ?

  8.    741 XP
    Mouse_NL's avatar

    @2001:1c00:a1b:4800:c1d4:c03e:a913:e.xxx:

    Lezen is niet je sterkste punt, de game van de review mag je houden. Loon in natura dus !

  9.    492 XP
    ROODBAARD's avatar

    @Seb070NL:

    Grapjas.

    Normaal, foutloos Nederlands schrijven lijkt me een vereiste.
    En die wacht eerst of er geen film van de game uitkomt. :’)

  10. Anoniem -   
    94.214.200..xxx's avatar

    @Mouse_NL: Voor jou is lezen ook niet je sterkste punt zo te zien. Loon in natura is toch geen financiële vergoeding…. (hoogstens indirect wanneer je geluk hebt en een game mag reviewen die je al zelf wilde kopen en daar dan geld mee bespaard)

  11.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    @ROODBAARD:

    Dat was de grap ook 😉

  12.    5954 XP
    7th-son's avatar

    Ik voel me ook niet echt geroepen om reviews te gaan schrijven. Heb het helaas erg druk, en heb al amper tijd om mijn eigen games (uit) te spelen.

    @Mouse_NL: wat heb je aan de game als die zojuist heb lopen uitspelen om de review te maken?
    De kans dat je games krijgt die je niet wilt spelen zit er ook nog eens dik in, en dan moet je ook nog.
    Ik zou een andere beloning meer op prijs stellen. Al zou ik nu zo snel niets weten.

  13. Anoniem -   
    86.84.18..xxx's avatar

    Hier heb je alleen review afzeikers.. ha ha

  14.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    Het lijkt mij wel leuk maar ik heb indd geen tijd om een game even helemaal uit te spelen zsm voor een review, daarnaast lijkt t me lastig om dat te doen met games die mn genre niet zijn.

  15.    492 XP
    ROODBAARD's avatar

    @Seb070NL:

    Oh sorry haha. 😛

  16.    741 XP
    Mouse_NL's avatar

    @94.214.200..xxx:

    Sjonge jonge …. lees het nog een keer na wat je schrijft man. Loon in natura is een vergoeding en natura-loon staat voor een bepaalde financiële waarde. Ga eens even het internet op. En de volgende zin van jou is helemaal raar. Als je niets doet krijg je toch ook niets? Als je een review doet krijg je iets.

  17. Anoniem -   
    77.160.141..xxx's avatar

    Hallo PSX-sense team?
    Klein (misschien dom) vraagje.
    Ik heb een sollicitatie naar jullie gestuurd naar Email [email protected] .. Maar ik zie net dat jullie PSX met kleine letters ipv hoofdletters in het mailadres aangaven.. Ik neem aan dat dit niet van belang is?

  18.    741 XP
    Mouse_NL's avatar

    @7th-son:

    Volgens mij zullen ze niet zeggen je moet en zal er in goed overleg een aantal games gereviewd worden. Het geluk zal maar aan je zijde zijn dat je dan een AAA titel van te voren mag spelen en houden, die kans zit er ook in.

    Als ik de tijd had, had ik een poging gewaagd.

  19.    935 XP
    Frenchcorepower's avatar

    @Seb070NL: gelukkig maar was eerlijk gezegd wel klein beetje bezorgt om die reactie haha

  20. Anoniem -   
    81.205.24.xxx's avatar

    @Frenchcorepower:

    Bezorgd*

  21. Anoniem -   
    2a02:1810:a59e:ae00:3074:df19:3376:a.xxx's avatar

    Lijkt me wel leuk, oefen ik ook nog eens op mijn taalgebruik! Vindt het ook leuk dat de site dan sneller reviews krijgt, lees hier al jaren elk dag meerdere keren artikels, maar heb nooit een acc aangemaakt

  22. Anoniem -   
    2a02:1812:2e3a:aa00:99a1:7c06:e261:4.xxx's avatar

    @2001:1c00:a1b:4800:c1d4:c03e:a913:e.xxx: Als je de gereleasde game mag houden wat wil je dan nog meer? Game van pakweg 70 € en dat voor een mooie review te plaatsen? ikzou het wzl weten…

  23.    824 XP
    Hypoman's avatar

    @2a02:1812:2e3a:aa00:99a1:7c06:e261:4.xxx:
    Ik moest even lachen omdat je dit anoniem post….. 🙂

  24. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    Helaas pas ik niet in jullie straatje ‘eigen smaak/mening review’. Ik vind niet dat een smaak/mening een review mag beïnvloeden (dan zal ik een game als Fifa een 4 moeten geven omdat ik niet van voetbal games hou 🙂

  25. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @Seb070NL: Als een game niet je smaak is geef je het gewoon een 4 😉 🙂

  26.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    @82.74.254..xxx:

    Zoals Kingdom Come zeker 😉

  27.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    @82.74.254..xxx:

    Maar nee ik zou nooit een game uit kunnen spelen als het niet mn smaak is en dan ook nog onbetaald.

  28.    492 XP
    ROODBAARD's avatar

    @82.74.254..xxx:

    Het is duidelijk dat je geen reviewer zal worden.

    Denk je nou echt dat iemand die niks met voetbal heeft voetbal games gaat reviewen? Zo werkt dat natuurlijk niet knul.

  29.    492 XP
    ROODBAARD's avatar

    @Seb070NL:

    “Zoals Kingdom Come zeker”

    Rereview! Geweldige game, 200+ uur gespeeld.

  30.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    @ROODBAARD:

    Nou ik ben helemaal gek van rpg’s, maar the witcher 3 heeft me nooit kunnen boeien, ondanks alle lyrische reacties erover, kom er gewoon niet in. Dus dat lijkt me dan lastig als reviewer, terwijl andere mensen me dan voor gek zouden verklaren. Een review is een persoonlijk cijfer, zou the witcher ook geen 4 geven natuurlijk maar t lijkt me wel lastig om een spel uit te spelen als je er al vrij snel achter komt dat je t persoonlijk niks vindt

  31. Anoniem -   
    2001:1c05:190a:6300:5db4:4962:c61b:4.xxx's avatar

    Als er ook games voor de Switch komen, doe ik mee!

  32.    604 XP
    mantequilla's avatar

    @Seb070NL: een 4??! gelijk opsluiten 0.o

  33. Anoniem -   
    94.210.20.xxx's avatar

    Heb het jaren geleden ook gedaan voor een bepaalde game website. Gaat vaak in overleg, je kan dan je genre interesses aangeven, houden ze daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarnaast is uitspelen niet een vereiste, mits het een kort spel betreft. Vaak speelde ik een lange game van een uur of 15 voor een uurtje of 5/6, dan heb je al een prima beeld van de game 😉 Helaas heb ik er ook geen tijd meer voor..

  34. Anoniem -   
    83.86.218..xxx's avatar

    @ROODBAARD: wat maak jij achterlijke reacties naar andere zeg, met zo’n houding hoop ik niet dat jij ooit reviewer zal worden bij psx-sense.

  35.    123 XP
    Goed-Hardt's avatar

    Speelt iemand dit nog?

  36.    19 XP
    Zenmuron's avatar

    Heb een tijdje geleden enkele reviews voor de Nederlandse en Belgische Playstation Community geschreven.
    En ik raad het voor een ieder aan. Je gaat games in een ander daglicht zien en je steekt er ook nog wat van op.
    Helaas heb ikzelf er te weinig tijd voor.
    Mocht je twijfelen, gewoon doen. Het is het proberen waard.

  37.    492 XP
    ROODBAARD's avatar

    @83.86.218..xxx:

    Wat ben je toch ook een gevoelige jongen hè? Nou wees gerust, die ambitie heb ik totaal niet.

    Zondag, hup naar de kerk!

  38. Anoniem -   
    86.87.28..xxx's avatar

    Jarenlang geschreven, alleen heb ik er nu geen tijd meer voor. Vond het altijd wel leuk, zeker om de games voor de release te spelen. Vaak genoeg zat er helaas ook bagger bij en dan is het echt zonde van je tijd.

    Kun je aangeven welke genres je wilt reviewen?

  39. Anoniem -   
    207.46.13..xxx's avatar

    @Seb070NL:

    Noice, 1 – 0 😀

  40.    1387 XP
    Melvin's avatar

    Ik zou eigenlijk best wel willen…..misschien een poging wagen.

  41. crew Management -    4947 XP
    M4GN3T's avatar

    @77.160.141..xxx: nee hoor hoofdletters maken met mail niet uit 🙂

  42. crew Management -    4947 XP
    M4GN3T's avatar

    @82.74.254..xxx: reviews zonder mening zoeken we inderdaad niet, die staan op de achterkant van ‘t hoesje :p

  43. Anoniem -   
    77.160.141..xxx's avatar

    @M4GN3T:

    Dank je voor de reply.
    Dan hoop ik snel wat van jullie te horen.

  44.    1854 XP
    R*forever's avatar

    Ik heb vroeger als late tiener er nog geschreven. Verscheidene game sites vroegen mij. Maar ik had toen nog geen internet. Moest al van mijn 17 op mijn eigen benen staan :P.

    Is een mooi zakcentje voor studenten. Maar degene die werken of zelf druk bezig zijn gaan daar niet gouw op toehappen. Wat is 70 euro als je werkt … begrijp je.

    Een review moet goed onderbouwd zijn. Bovendien moet hij ook een beetje aanzetten tot kopen, motiverend en entertainend overkomen. Dit in een neutrale context.

    Lijkt makkelijker dan gezegd. Maar als je een game niet graag speelt. Of fan bent van die ene serie moet je je ook kunnen bedwingen. Daarbovenop moet je de game in een rush uitspelen voor een bepaalde deadline.

    Dus degene die veel tijd hebben, nog -18 zijn. Ga ervoor zou ik zeggen. Let op u taal. Maar we leven in anno 2019. Autocorrect en voorspellende tekst bestaat ook tegenwoordig …

    Succes aan de uitverkorene voor deze aparte functie…

  45. Anoniem -   
    145.129.86..xxx's avatar

    Doe maar niet. De helft hier reageren als 10 jarigen dus laat staan reviews schrijven..

  46. Anoniem -   
    80.61.178.xxx's avatar

    @77.160.141..xxx: e-mail adressen zijn niet hoofdletter gevoelig. Je mailtje zal vast in de inbox zitten. Succes!

  47. Anoniem -   
    94.211.19..xxx's avatar

    @R*forever: Autocorrect helpt bij jou nog niet. Jij hebt een vertaler nodig. “Verscheidene game sites vroegen mij”, in welk universum, man? Je schrijft ellenlange teksten met dure woorden, maar aandacht voor spelling en grammatica zit er niet bij.

  48. Anoniem -   
    2a02:1812:142b:5600:cc19:210c:baf:9.xxx's avatar

    @94.211.19..xxx:

    Amai, met zo een attitude ga je niet ver komen. Ooit gehoord van Engelse termen/woorden te mixen in nederlandse zinnen? Mijn tijd van reviews is al lang voorbij. Ik heb een portfolio van hier tot in Tokyo. Omdat ik tenminste opensta voor ambitie, verandering, hulp van geleerden. Maar met u attitude zal je wellicht alles al weten. Hoef je geen hulp, enkel anderen te bekritiseren. Thanks for your useless comment.

  49. Anoniem -   
    31.161.202..xxx's avatar

    @2a02:1812:142b:5600:cc19:210c:baf:9.xxx: Volgens mij leef jij in een droomwereld. Geniet ervan.

  50.    2215 XP
    mausi-gangsta's avatar

    Helaas is foutloos Nederlands schrijven niet meer mijn sterkste punt sinds ik van school af ben.

    Man man man wat verwaarloost whatsap je correctheid.

  51.    1877 XP
    Seb070NL's avatar

    @mausi-gangsta:

    Waarom heb je dan ook autocorrectie aan, ik vind dat zwaar irritant.

  52.    2215 XP
    mausi-gangsta's avatar

    @Seb070NL: zal er niet veel aan veranderen, denk je ook niet?

  53. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @ROODBAARD: En toch komt dit voor.

  54. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @M4GN3T: Hoezo op de achterkant? Iedereen kan een spel beoordelen op graphics, gameplay en sound.. omdat dit goed beoordeeld kan worden op feiten en niet op een mening.

  55.    492 XP
    ROODBAARD's avatar
  56. crew Management -    4947 XP
    M4GN3T's avatar

    @82.74.254..xxx: Daar geloof ik niet in en denk als je dat op die manier probeert te doen dat je een hele saaie review krijgt.