De laatste weken zijn we weer wat meer te weten gekomen over Dying Light 2. Zo werd er een uitgebreide gameplay demo getoond die een goed beeld van de game geeft en daarnaast leerden we recent meer over de speelduur. Nu heeft ontwikkelaar Techland ook meer informatie gegeven over de map van het spel.

In een interview met NVIDIA heeft Pawel Rohleder van Techland namelijk onthuld dat de map van Dying Light 2 maar liefst vier keer zo groot is als die van het eerste deel. Dat is niet het enige dat anders is ten opzichte de vorige game. De wereld in Dying Light 2 zal namelijk ook veranderen op basis van keuzes die spelers maken. Hoe zich dat precies gaat uiten is nog even afwachten, maar het lijkt erop dat er veel te ontdekken is in de wereld van Dying Light 2.

De game moet ergens in het voorjaar van 2020 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Meer weten over Dying Light 2? Lees dan hier onze preview, naar aanleiding van onze nadere kennismaking met de game tijdens de afgelopen gamescom.