Ben je een liefhebber van de serie This is the Police, dan is er goed nieuws te melden. Er is namelijk een spin-off op komst van de reeks, genaamd: Rebel Cops.

Rebel Cops lijkt qua uiterlijk heel erg op This is the Police en er wordt wederom gebruik gemaakt van turn-based combat. Toch is er wel degelijk een verschil, de spin-off zal zich voornamelijk focussen op stealth. De game maakt ook geen gebruik van een levensmeter voor de verschillende personages. Dat betekent dat een kogel door het hoofd dodelijk is en als je ergens anders wordt geraakt, dan bloed je snel dood. Je zal dus snel moeten handelen om je team levend te houden in een vuurgevecht.

Je hoeft niet lang te wachten om met Rebel Cops aan de slag te kunnen gaan, want de game zal op 17 september al beschikbaar worden gesteld in de PlayStation Store. Weappy Studios laat weten dat de game €9,99 zal kosten en hiervoor krijg je ongeveer 15 uur aan gameplay.

Er is ook een trailer van Rebel Cops vrijgegeven, die exact toont wat je van de game kunt verwachten en die kun je hieronder bekijken.