De This is the Police-reeks krijgt een spin-off

Ben je een liefhebber van de serie This is the Police, dan is er goed nieuws te melden. Er is namelijk een spin-off op komst van de reeks, genaamd: Rebel Cops.

Rebel Cops lijkt qua uiterlijk heel erg op This is the Police en er wordt wederom gebruik gemaakt van turn-based combat. Toch is er wel degelijk een verschil, de spin-off zal zich voornamelijk focussen op stealth. De game maakt ook geen gebruik van een levensmeter voor de verschillende personages. Dat betekent dat een kogel door het hoofd dodelijk is en als je ergens anders wordt geraakt, dan bloed je snel dood. Je zal dus snel moeten handelen om je team levend te houden in een vuurgevecht.

Je hoeft niet lang te wachten om met Rebel Cops aan de slag te kunnen gaan, want de game zal op 17 september al beschikbaar worden gesteld in de PlayStation Store. Weappy Studios laat weten dat de game €9,99 zal kosten en hiervoor krijg je ongeveer 15 uur aan gameplay.

Er is ook een trailer van Rebel Cops vrijgegeven, die exact toont wat je van de game kunt verwachten en die kun je hieronder bekijken.

Boxshot Rebel Cops

Rebel Cops

Releasedatum:
17-09-2019
Genre:
Strategie
Uitgever:
THQ Nordic
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1.    1121 XP
    Actie94's avatar

    Ziet er leuk uit! Toch maar de andere delen ook even bekijken.

  2.    8 XP
    eenjordi's avatar

    Leuk! Al vind ik dit meer spelletjes voor op een Chromebook of tablet.