Multiplayer shooter ‘Rogue Company’ aangekondigd voor 2020


De afgelopen jaren is ontwikkelaar annex uitgever Hi-Rez Studios flink in naam gegroeid. Waar zij eerst nog werkten aan shooters in het Tribe-universum, kwamen zij een aantal jaren later met de MOBA ‘Smite’ en opvolgend de team-shooter ‘Paladins’, die beiden als free-to-play titels op de PS4 verschenen.

Nu gaat de Amerikaanse studio nog een titel aan haar portfolio toevoegen. Hi-Rez heeft namelijk, in samenwerking met First Watch Games, de multiplayer shooter ‘Rogue Company’ aangekondigd. In Rogue Company kunnen spelers kiezen uit een cast van diverse huurlingen. Vervolgens kunnen ze elkaar in verschillende PVP-modi te lijf gaan.

De shooter zal verschijnen op de PS4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Tevens zal er vanaf de launch volledige cross-play beschikbaar zijn én er wordt op elk platform gemikt op 60 frames per seconde. Voor nu weten we alleen dat Rogue Company ergens in 2020 moet verschijnen. Je kunt hieronder de eerste trailer bekijken.

Boxshot Rogue Company

Rogue Company

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Shooter
Uitgever:
Hi-Rez Studios
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1. Anoniem -   
    145.129.86..xxx's avatar

    Stoer nummertje onder een slechte third person call of duty bo2 game. Man wat slecht

  2.    275 XP
    snowguard47's avatar

    Lijkt echt wel een game uit 2006