Blasphemous is voorzien van een launch trailer

De hack & slash game Blasphemous is vanaf nu verkrijgbaar in de PlayStation Store en dat wordt gevierd met een launch trailer. De game is niet voor mensen die denken er even makkelijk doorheen te kunnen wandelen, falen wordt flink gestraft en je dient enige skills mee te brengen wil je het überhaupt kunnen volhouden.

Je kunt de game hier aanschaffen en leuk voor PlayStation Plus-leden: zij betalen tijdelijk 10% minder. Je checkt de launch trailer hieronder inclusief de synopsis.

Blasphemous is een afstraffend actie-platformspel dat de snelle gevechtskunsten van een hack-n-slash-spel combineert met een diep, beeldend verhaal dat tot uitdrukking komt via een enorm universum aan niet-lineaire levels.

Er is een kwade vloek genaamd ‘het Wonder’ uitgesproken over het land Cvstodia en al zijn inwoners.

Speel als de Berouwvolle, de enige overlevende van de slachting van het ‘Stille Verdriet’. In een eindeloze lus van doodgaan en herboren worden moet je de wereld zien te bevrijden van dit vreselijke lot en bij de bron van je leed komen.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek zijn vele diep verborgen geheimen. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de horden groteske monsters en titanische bazen te verpletteren die klaarstaan om je te verscheuren. Zoek en gebruik relieken, rozenkransen en gebeden die de hemelse machten aanroepen om je te helpen je eeuwige verdoemenis te doorbreken.

Boxshot Blasphemous

Blasphemous

Releasedatum:
10-09-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Team17
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    78 XP
  Zhukov_NL's avatar

  ik keek erg uit naar deze game maar het schijnt nogal eentonig te zijn, de nieuwe gameplay filmpjes vind ik ook tegenvallen, jammer weer…

 2.    1393 XP
  Melvin's avatar

  Vanavond aanschaffen

 3.    199 XP
  Sensi's avatar

  Lekkere game, aanrader.

Blasphemous’ releasedatum aangekondigd met trailer
Metroidvania game ‘Blasphemous’ is op brute wijze onthuld