Heel goed getimed met de komst van Season Pass 3 is Tekken 7 nu de deal van de week in de PlayStation Store. Je betaalt nu slechts €14,99 voor de game en daarmee haal je een hele goede fighter in huis. Mocht je Tekken 7 dus nog niet aan je collectie hebben toegevoegd, dan kunnen we niets anders doen dan deze game enorm aanraden.

Je kunt de twee vorige Season Passes ook aanschaffen, dan krijg je er ook nog eens een sloot personages bij, inclusief Negan uit The Walking Dead.

Als je wilt kun je Tekken 7 hier nu met korting kopen.

Beleef het epische einde van de Mishima-clan en ontdek de redenen achter elke stap van hun eindeloze strijd. TEKKEN 7, aangedreven door de Unreal Engine 4, biedt dankzij innovatieve vechtmechanismen spannende filmische gevechten met een verhaal en intense duels waar je zowel met vrienden als rivalen van kunt genieten.

Liefde, wraak, trots. Iedereen heeft wel een reden om te vechten. Normen en waarden definiëren ons en maken ons tot mens, ongeacht onze sterke en zwakke punten. Een verkeerde motivatie bestaat niet, alleen het pad dat we kiezen te volgen.